vrijdag 21 september 2012

De Girls Worden Hollywood Stars

We slapen steeds heerlijk in onze villa. Als we vandaag opstaan ziet er weer er niet zo goed uit. Het is in ieder geval wel warm maar waarschijnlijk gaat het vandaag weer regenen. Vandaag staat Hollywood Studio's op het programma. We arriveren tussen ergens tussen 10u en 10:30u. 



De eerste missie is het halen van fastpasses voor Toy Story Midway Mania. Die gaan nog steeds snel maar er zijn nog passes voor de middag beschikbaar.





We lopen door naar de Backlot Tour en kijken toe hoe vrijwilligers een nat pak halen.



Catastrophe Canyon doet het ook nog en blijft leuk.




De Muppets zijn daarna druk bezet maar als we later op de dag terugkomen kunnen we gelijk doorlopen. Ik moet altijd weer lachen om de flauwe grappen terwijl ik de film bijna woord voor woord mee kan zeggen.



De inwendige mens begint commentaar te geven dus we nemen een lunch in de Backlot Express, voor girl 1 en 2 een vegetable sandwich (warm gemaakt en met kaas) en voor girl 3 een kip sandwich (ook warm en geplukt). Voor Disney begrippen duurde het erg lang voordat de bestelling klaar was, blijkbaar niet zo'n goed team in de keuken dit keer.



Girl 1 en 2 werden daarna wat wilder en bezochten twee maal een concert van Aerosmith. Super achtbaan, vooral de snelle start en daarna gelijk de looping zijn erg goed.




We wilden de kamers bekijken in het Tower Hotel maar de lift was nog steeds stuk. Natuurlijk zaten we voorin en hadden we mooi uitzicht over het park. Je moet wel heel snel kijken want voor je het weet is het uitzicht weer weg.




In de middag roepen de cinnamon rolls op de hoek bij het Starring Rolls Cafe ons. Nog voor ik een foto kon maken was een deel al opgegeten. Mmmmmm.




We keken nog even naar wat streetmosphere.






En na shows als Lights, Motors, Action en Indiana Jones, was Fantasmic aan de beurt.



Voordat de show begon werd er nog iemand ten huwelijk gevraagd! Toen het 20u was en de show begon werd er opeens omgeroepen dat de show werd gestopt. Later bleek dit vanwege technische problemen. Maar die duurde gelukkig niet lang en al snel werd het spektakel weer hervat.





Als het grootste gedeelte van de mensenmassa het theater heeft verlaten, gaan wij ook richting uitgang. En het weer is de hele dag prima geweest, geen regen gehad en ook de bewolking trok weg. 

Om 22u zijn we in de villa en om 23u liggen we op bed. 
Ons slaapkamerhagedisje blijkt vanavond niet onder de afstandsbediening te liggen dus dat scheelt weer een hartstilstand. Maar als ik iets later opzij kijk, zie ik zijn koppie boven de wekker uitsteken. We besluiten het beestje te vangen want de slaapkamer lijkt ons geen geschikte leefomgeving. Natuurlijk heb je een hagedisje niet zomaar gevangen want die zijn behoorlijk snel. Maar wie niet snel is, moet slim zijn en dat zijn wij gelukkig wel. Met hagedisje in een van de tasjes die we van het winkelen over hadden, togen we naar de tuin en laten het beestje vrij. Hij zal ons vast dankbaar zijn.


En natuurlijk nog het verzoeknummer: De officiële foto van de 3 girls. We wilden een leuke foto in de Studio's maken maar dat kwam er niet van dus moesten we met de zelfontspanner aan de slag. Hier zitten we netjes met ons drieën op de bank.



We zitten nog op volgorde ook. Girl 1 en 2 zijn de WDW verslaafde dochter en moeder (vaders moest dit keer op de katten passen maar mag volgend jaar weer mee) en girl 3 heeft het risico genomen om met deze twee addicts mee te gaan.

1 opmerking:

  1. Bedankt voor de foto! Goed idee om de zelfontspanner te gebruiken: jullie zitten er zeer ontspannen bij ;-)

    BeantwoordenVerwijderen