dinsdag 25 september 2012

De Girls Plonzen en Shoppen Weer

Lekker geslapen tot 8:30, het blog geschreven, ontbeten en daarna zijn girl 1 en 2 naar Blizzard Beach gegaan. 


De start was rustig, lekker rondgedobberd in de banden van de lazy river. Halverwege lifte een kikkertje nog een stukje mee. In plaats van dat ik het beestje een kus gaf (misschien was het wel mijn prins), heb ik het op de kant gezet. Weer een gemiste kans natuurlijk!



Daarna een aantal glijbanen gedaan en nog in het golfslagbad geweest. Een pizza'tje als lunch ging er ook goed in na al dat zwemmen. 



Om 14u zijn we terug naar girl 3 in de villa gegaan. Daar omgekleed en om 15:30 de I4 opgedraaid opweg naar de outlet stores. Zo druk met shoppen bezig geweest dat we bijna geen foto's hebben kunnen maken! 

Nieuwe tas aangeschaft. Een foto van tas in tas (en met oude tas):


Fudge. Helaas waren ze al gestopt met de demonstratie fudge-maken.


De buit:



En van shoppen krijg je trek. We kozen voor de Outback. Echt heerlijk gegeten en goede bediening. Zo hoort uiteten gaan te zijn. En weer geen foto's genomen..... Maar de vis (en dat in de outback!) smaakte ook zonder foto goed. Er zat een soort kaassaus overeen met gedroogde tomaten. Beetje aparte combi bij de vis maar voor herhaling vatbaar. En girl 1 en 2 sloten af zoals het hoort, met een toetje. Een brownie met ijs en ijs met cocos (als ik het goed herinner).

2 opmerkingen:

  1. Dat kikkertje keek echt wel geinteresseerd naar de bathing girl.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijk zo kan je nog weken vol maken Zwemmen Shoppen en dan nog even een Outback

    BeantwoordenVerwijderen