woensdag 26 september 2012

De Girls Not So Scary!

Girl 1 en 2 beginnen vandaag goed, erg goed! We ontbijten traditioneel een keer bij de Cracker Barrel. Heerlijke pancakes met blueberries voor de een en appels voor de ander.



Even schommelen.



Na het ontbijt gaan beide girls op een missie. We gaan op zoek naar een dromenvanger in de Hollywood Studio's. Een van de florida forum leden wil er graag een hebben voor dochterlief dus als wij er toch zijn... Als we om 10u het park binnen lopen is het betreffende winkeltje nog niet open. Geen probleem we vullen de tijd met nog een attracties. Als we later terugkomen is het winkeltje nog steeds gesloten maar komt er iemand aan die gelijk de sleutel gaat halen. De deur gaat open maar geen dromenvanger te vinden hier. Hmm, misschien toch de winkeltjes aan de ander kant van de Indiana Jones attractie proberen (de girls kunnen blijkbaar niet zo goed lezen want het forum lid had de locatie netjes aangegeven). Daar ook geen dromenvangers maar wel vriendelijk personeel. Blijken de dromenvangers erg in trek te zijn en gaan als warme broodjes over de toonplank: ze zijn dus uitverkocht. Helaas komt volgende week pas weer een nieuwe voorraad binnen en dan zitten wij alweer in ons koude kikkerland. Missie dromenvanger dus niet geslaagd.

We keren weer terug naar de villa om girl 3 op te halen. Zij moet nog op zoek naar baby Uggs en die zijn ook al zo slecht te verkrijgen. We doen vandaag nog een poging in de Ugg outlet in de Orlando Premium Outlets. We komen met 2 badpakken thuis maar geen Uggs. Ook missie baby Uggs loopt op niets uit.



Het ontbijt is er inmiddels afgelopen en het is tijd voor een late lunch of vroeg diner. Het wordt T-Rex, A Prehistoric Family Adventure (Gezien de leeftijd van het reisgezelschap waar ik mee weg ben, leek me dit wel toepasselijk.)



Voor:



Na:




En dan is het zover, we gaan naar Mickey's Not So Scary Halloween Party (MNSSHP). Vanaf 16u mag je met je speciale tickets het Magic Kingdom in.



Als we door de turnstiles zijn krijgen we een armbandje om en een trick or treat tasje aangereikt.




Het park is natuurlijk helemaal in de Halloweensfeer.






Op een speciale parkmap staat aangegeven wanneer de show, het vuurwerk en de parade zijn. Waar je kunt trick or treaten en welke attracties open zijn.



Om goed in de sfeer te komen starten we met The Haunted Mansion. Sommige personeelsleden hebben wat extra's gedaan voor de avond. 



En er is aangepast entertainment op straat.



We hebben beide trick or treat trails gedaan. Je loopt dan een route en komt verschillende snoep-uitdeel-stations tegen. Zo vullen we de tas snel. 
Onze eerste buit van vanavond. 




Het vuurwerk is zoals we van Disney gewend zijn prachtig.






De speciale Halloween parade wordt vooraf gegaan door de headless horseman. Daar heb ik geen foto van maar alleen een filmpje. Foto's maken van de parade is ook niet makkelijk. Het is natuurlijk donker en het is een vrij drukke, snelle parade. Geen goede combi voor makkelijk foto's maken.







Na vuurwerk en parade gaan girl 1 en 2 nog een ritje doen in Big Thunder Mountain. By night is dat een heel ander ritje en misschien nog wel leuker dan overdag.

Om 23:30 verlaten we het park en na 2en liggen we pas op bed.

De totale snoepopbrengst van girl 1 en 2:



4 opmerkingen:

  1. Wij hebben vorig jaar voor het eerst een Halloween party meegemaakt en vonden het zo leuk. We hebben ook heel veel snoep opgehaald. Leuk om mee te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook wij waren er verleden jaar en als we zo de foto's zien gaat het weer kriebelen.
    Ja hoor lekker al dat snoep dan maak je weer jong

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie hebben echt moeite gedaan voor de dromenvanger voor onze dochter, ontzettend bedankt!! Helaas is het niet gelukt. Maar de moeite wordt hier zeer gewaardeerd!!
    Fijne vakantie nog!
    Groetjes, Renée (trails)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er allemaal weer goed uit girls. Ik ben benieuwd wat jullie nog meer van plan zijn deze vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen