woensdag 19 september 2012

De Girls Nemen een Duik

Vandaag gaan girl 1 en 2 naar Typhoon Lagoon, girl 3 besluit toch maar in de villa te blijven. Om ongeveer 10:05 zijn we in het park. We kiezen twee ligbedden onder een parasol vlak bij de wavepool. Omdat het net na de opening van het park nog rustig is, gaan we gelijk op pad om de eerst glijbanen te pakken. We beginnen met de waterachtbanen en kunnen zo doorlopen. De achtbanen zijn gelegen in vervallen plantages en hebben namen als Pineapple Plunger en Banana Blaster. Deze vitaminen hebben we alvast binnen en we lachen ons rot.



Mayday falls is de volgende glijbaan en daarna volgt de family raft waar we met z'n tweeën in kunnen. Er zijn verschillende filmpjes gemaakt maar ik denk dat het niet gewaardeerd wordt als ik deze op het internet zet. De omschrijving hiervan is: veel gegil (van girl 2), veel water en een paar voeten (van girl 1). Na heel even op de ligbedden te hebben gelegen gaan we de golven in. En zoals sommige die dit lezen wel weten, de golf in Typhoon Lagoon is mega! Als we net het zwembad in komen komt er een golf aan en zien we alle mensen op ons af komen.....maar gelukkig geen gewonden en we zwemmen weer vrolijk verder. Als we besluiten na de golven de lazy river te bevaren, wordt iedereen verzocht het water uit te gaan in verband met een naderende storm. De lucht ziet er niet echt onheilspellend uit dus we denken na even een winkeltje bezocht te hebben wel weer in het water te kunnen. 



Maar uiteindelijk wordt het ook een vervroegde lunch en mogen we nog steeds het water niet in. De lucht begin nu wel te betrekken en we krijgen het vermoeden dat het nog wel even gaat duren voordat het water weer vrijgegeven wordt. Wij zijn flexibel en verlaten het park gewoon wat eerder. Als we de parkeerplaats afrijden begint het enorm te regenen en onweren, we zijn dus net op tijd! Rustig rijden we met ons bakbeest door de waterstromen en trotseren de windvlagen (dit is echt Typhoon Lagoon). Als we bijna bij de villa zijn, stopt het met regenen en lopen we droog van auto naar voordeur. 

Het middagprogramma bestond uit een bezoek aan Downtown Disney maar vanwege het weer (het druppelt nog steeds wat) wordt het programma gewijzigd in een mall-bezoek. Aangezien we 's avonds bij de Cheesecake Factory willen eten, wordt het The Mall at Millenia. Er worden wat noodzakelijkheden (?) aangeschaft en het lukt ons niet voorbij de Godiva choco aarbeien te lopen. Omdat we zo aardig zijn (dat moet het geweest zijn) krijgen we een extra aardbei (en je wil niet weten wat die kosten). 



Met onze buit gaan we naar de Cheesecake Factory en genieten daar van een heerlijk diner.



Alle drie hebben we echt zitten smullen van caribische shrimp (girl 1), BBQ salmon (girl 2) en een rund (girl 3). Dorst hoef je ook niet te krijgen in Florida, dit glas is bijna niet te tillen.
  

Girl 1 en 2 nemen natuurlijk ook een toetje. We kiezen de oreocookie cheesecake en de chocolatechipcookie cheesecake. En die zijn nog lekkerder dan de foto's doen vermoeden.



Een deel van deze cakes staat nog in een doggybag in de koelkast want vullend zijn ze wel. 



Thuis proberen girl 1 en 2 nog wat calorieën te verbranden met een wandeling door de buurt. Het is al donker en de wandeling heeft wat halloween effecten. We komen twee katten tegen die spontaan beginnen te vechten waardoor wij ons te pletter schrikken en op de terugweg lopen we bijna recht tegen een veels te grote spin aan. Waarschijnlijk was dit onze laatste avondwandeling.

In de villa surfen we nog wat op het internet maar al snel vallen de oogjes dicht en om 22u liggen we dan ook in bed.

2 opmerkingen:

  1. Kunnen de 3 girls een leuke foto van hun drieen laten zien? Thanks!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superdag en ja die stukken cheesecake, mmm , het water loopt me in de mond.
    Heel veel plezier weer.

    BeantwoordenVerwijderen