zondag 30 september 2012

De Girls Are Going Home

Aan iedere vakantie komt een einde, zo ook aan die van ons. Vanavond vliegen we terug naar Nederland. We moeten om 10u de villa verlaten en doen voor die tijd het beddengoed en de laatste handdoeken in de wasmachine en ook de vaatwasser moet nog aan de slag. Zo laten we alles netjes achter en kunnen de schoonmakers de rest doen. Nog een laatste foto van huis en auto:


Omdat we pas om 19u vliegen, hebben we nog bijna een hele dag om ons te vermaken. Traditiegetrouw sluiten we af met een bezoek aan Animal Kingdom. De laatste keer dat we een foto nemen van waar de auto geparkeerd staat (normaal wis ik die foto's maar vandaag mag ie zelfs op het blog!). 


Onderweg van Afrika naar Aziƫ komen we Devine tegen, die hadden we de eerste dag al gemist.


Met fastpasses in de zak voor Kilimanjaro Safari's genieten we eerst van de vogelshow. Hallo meneer de uil! 


Tijdens de safari zien we dit baby neushoorntje. Er waren dit keer veel dieren te zien, geen slechte safari als afsluiter vandaag.


Girl 1 en 2 halen ook nog een dino op. Fantastische rit, een van mijn favorieten. Zie we klampen angstig aan elkaar (rechts voorin).


Na de expeditie nemen we een lunch bij Yak en Yeti. Een giga tuna salada. Wij hebben onze vitamientjes weer binnen voor de terugvlucht. 



Het fortune cookie spreekt natuurlijk altijd de waarheid.


We kunnen nog geen afscheid nemen en smullen van een Mickey bar als toetje. Nog even gezellig op een bankje in de warme zon.


Maar dan moeten we echt richting vliegveld. De rit verloopt zonder problemen en het inleveren van de auto levert een bonnetje op met de gewenste 00,00. 

De tijd op het vliegveld gaat snel terwijl we wat internetten. 


Ook de vlucht naar Dublin vliegt voorbij. We zitten op goede plaatsen (rij 11 A en C) bij de exit. Wist je trouwens dat vegetariĆ«rs van plain tofu en kale rijst houden? Wij namelijk niet, een sausje of wat kruiden had leuk geweest. 

Nu zitten we bij gate 409 op Dublin airport te wachten voor de laatste vlucht naar Amsterdam. Als het goed is komen we daar om 12:15 aan. 

2 opmerkingen:

  1. Welcome home girls! En bedankt voor de leuke blogs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke vakantie hebben jullie gehad hoor! Jammer dat het voorbij is! Bedankt voor het laten meegenieten.

    BeantwoordenVerwijderen